Over mij

IMG_7903

Welkom op mijn blog. Het vervolg van mijn blogspot. De archieven zijn overgezet, maar niet alle foto’s kwamen vanzelf mee. Work in progress dus. Bear with me!

Maar, mijn blog dus. Met soms veel, soms weinig te lezen. Soms zelfs eerder een foto-blog. Maar dat is niet erg. Geen druk, geen stress. My playground, my rules.

Ik schrijf vooral over mijn twee dochters: Jools (Juli 2009)en Ellis ( Februari 2011). Ik ben zelf een 30-something, werk voor tv (VIER) en in een vorig leven was ik zwaar concertverslaafd. Mijn eerste blog-achtige concerten-dagboek schreef ik samen op Skynetblogs. We spreken de historische jaren 2004. A lot has changed since then.

I like: ska en punkrock, de Heideroosjes, mijn werk (meestal), het vinden van de perfecte kandidaat, presteren onder zware deadline, het onmogelijke toch vinden, goeie kijkcijfers, mijn vrije woensdag, de lotto, kringloopgeluk, paprikachips, warm weer en kandidaten die eigen spreekwoorden uitvinden:”The show go go on” of “Houston, here we go”. I die! Daarnaast hou ik van alles wat met koken en vooral bakken te maken heeft. Mijn nieuwste obsessie is gezond bakken…Zonder geraffineerde suikers dus. Aangezien de obsessie zo groot werd, besloot ik zelf een extra blog in’t leven te roepen. #Healthy was geboren! En natuurlijk van alles wat tot de wondere wereld der hippe kinders berhoort. Ook gouden tips voor het luie, maar efficiënte huishouden zijn welkom!

Ik hou niet van regen en kou, spinazie en vuil uit het puttke moeten aanraken. Gruwelijke hekel aan dagelijkse files. Allergisch aan egoïstische, on-oprechte mensen. Grote fan van oprechtheid, openheid en “what you see is what you get”.

Dat is de zeer beknopte samenvatting…. Wil je meer weten, lees de blog of stel een vraag! Een kleine samenvatting van de eerste 1000 berichten hier, lees je in dit bericht!

Altijd bereid om dingen die in dit kader passen, voor u uit te testen, te reviewen en van een eerlijke mening te voorzien.

Heb je een vraag, opmerking, voorstel of andere mededeling? Je kan me bereiken via mail. Of klik verder naar mijn contact pagina.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *