Celebs gaan daten, ofte: mijn zomer 2019

Deze zomer heb ik kei hard gewerkt. Sinds April zat ik op een super tof programma en onze opnames gingen deze zomer door. Lange dagen, veel gedoe en kei hard werken. Gelukkig met een top team en een geweldig tof programma. Het was een onvergetelijke periode alweer.

Via Instagram kreeg ik veel vragen over waar ik precies mee bezig was, maar veel mochten we toen nog niet zeggen. Bij het voorstellen van de VIJF najaarsprogrammatie werd al een klein tipje van de sluier gelicht. Ons programma heet: “Celebs gaan daten” en het is volgens mij een heel tof programma om naar te kijken. Ah ja. 5 celebs gaan daten, en worden daarbij bijgestaan door hun matchmakers, niemand minder dan Goedele Liekens en Jani Kazalzis. In het programma praten ze vrij en open over liefde, relaties, daten en alles wat daarbij komt kijken.

Weken lang belde ik elke bv op om te polsen naar zijn/haar liefdesleven om zo tot een toffe bende van 5 te komen. Soms voelde ik mij een beetje een Dag Allemaal journalist die een week na een breuk iemand moest opbellen om te polsen of ze wouden meedoen. Of als ik bij iemand met een prille relatie na twee weken toch nog’s terugbelde om te checken “of het nog altijd aan was”. Daarnaast moest ik samen met mijn collega op zoek naar knappe, toffe singles en ook dat was toffe research natuurlijk. Elke avond naar een beachbar of de straat op om knappe singles aan te spreken. Kan erger, toch?

Anywayz, dit najaar op VIJF dus, gij kijkt toch ook? Hierbij al vast een kleine mini blik achter de schermen. Onze celebs zijn nog even een goed bewaard geheimpje, maar binnenkort volgt meer. En i promise: it’s gonna be GOOD!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *