Streepje vakantie bij Warmgroen

Het had niet veel gescheeld of ik had gewoon géén vakantie gehad dit jaar.

Gelukkig stopten onze opnames net op tijd zodat ik de laatste woensdag van de vakantie toch nog op een klein kampeertripje met mijn meisjes kon vertrekken.

We reden naar Etten, Nederland en checkten in bij Warmgroen. Een fantastisch plekje, te boeken via Airbnb. Geen echte camping, maar wel slapen in een luxe tent in de fantastische tuin van Leon & Marie die tussen hun vrolijke beestenboel een gigantische tent hebben ingericht om te verhuren. Je slaapt er tussen de appelbomen en de dieren, maar wel in zalige bedden. Er is een tafel en keukentje en verder lekker veel rust. Wil je hier logeren is er wel één voorwaarde: must love animals. Want op het erf lopen maar liefst 4 honden, 4 poezen, 3 varkens (hilarisch, als je ze aait, laten ze zich gelukzalig omvallen), 2 ezels én een Shetland pony met astma.

Bij Warmgroen vul je je dagen met rusten, genieten, spelletjes spelen, dieren knuffelen, hout hakken en vuurtje maken. Als je zoals ons geluk hebt en de zon schijnt, dan kan je twee straten verder naar de Kemperplas gaan. Een zalig grote plas water waar je voor een appel en een ei een hele dag kan zonnen en zwemmen. Aan de ene kant van de plas is een echte camping, aan de andere kant een grasveld waar je kan parkeren en een plekje in de zon of schaduw kan kiezen. Je kan er zalig zwemmen, er liggen surfplanken die je mag gebruiken en het beste van al: in één van de bomen hangt een zalige liaan om tarzangewijs het water in te plonsen. Uren plezier, zeker als het 30 graden is. Een dikke, vette aanrader!

Wij zijn alvast enthousiast want we vonden deze plek via dit leuke boekje. Ik haalde het eerder dit jaar in huis met de boodschap dat ieder van ons om de beurt één verblijf mocht kiezen en we zo alle leuke plekjes in het komende jaar gaan ontdekken. Benieuw dus naar het vervolg! Ik kan alvast niet wachten!

WordPress blijft lastig doen met foto’s (what is up with that?!), maar hier toch een paar sfeerbeelden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *