De laatste, alweer

Alweer een schooljaar gepasseerd. Time flies en tegelijk lijkt dit al een eeuwigheid geleden. De eerste eerste schooldagfoto voor een andere voordeur. Zoveel gebeurd en veranderd op die tijd. Zoveel contenter, zoveel dingen die ik nooit had durven dromen.

9 zalige weken vakantie voor mijn meisjes. Ik helaas maar eentje. Opnames in augustus voor een nieuw programma, dus weinig vakantiemogelijkheden. Ik probeer hier en daar een dagje te nemen en al die andere dagen hou ik voor later. We maken er het beste van en genieten zo veel mogelijk van de vrije tijd die er wel is! Het grote zwembad is opgezet, de tent staat in de tuin, op het overdekte terras installeerde ik een buitendouche en grote spiegel (“de badkamer”), we eten veel buiten. Vakantie in eigen tuin dus. Genieten maal duust.

En ondertussen dromen we al van nieuwe reisavonturen later dit jaar én kijken we volop mee bij jullie avonturen. Fijne zomer y’all! En volgens de traditie: de eerste, en de laatste natuurlijk!

September 2018:

Juni 2019:

Archief:
Juni 2018
September 2017
Juni 2016
Juni 2015
Juni 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *