On a roll

Hupla! Getting shit done blijkt aanstekelijk te werken. Of misschien is het de frustratie voor die keuken die maar niet in orde is? In ieder geval, ik blijk maar door te gaan en pak overal in huis dingen aan die al veel te lang blijven rondslingeren. Ik kocht eindelijk nieuwe matrassen. De oude vierden hun 10de verjaardag en waren dus toe aan vervanging, ik kocht nieuwe gordijnen voor mijn slaapkamer (en slaap nu eindelijk in een donkere kamer en jongens: wat een verbetering!!) én ik kocht eindelijk kadertjes om al mijn mooie (al zeg ik het zelf) reis-foto-posters op te hangen. Ik koos alweer voor smartphoto omdat die mijn nog nooit teleurgesteld hebben. Makkelijk te bestellen, snelle levering en vooral: schone kwaliteit aan normale prijzen. Dat in combinatie met de kaders met een paspartoe zorgden voor een topresultaat (zeg ik alweer zelf).

Kijk maar mee: 

 

Bij mijn gezellige hoekje met de wereldkaart, heb ik trouwens een plekje gemaakt (boven op de lp’s) met al mijn reis fotoboeken. We hebben ze in alle maten en vinden het super tof om samen in de bladeren en herinneringen op te halen. Iedereen vraagt mij altijd of het niet een beetje zonde is om met zo’n jonge kinderen al zo’n verre reizen te maken. “Want die herinneren zich daar toch niets van?” Ik vind dat dat niet klopt. Mijn kinderen hebben sowieso een abnormaal geheugen denk ik, die komen nog af met details die zelfs ik me niet kan herinneren én mede door regelmatig naar ons reisfilmpjes (Australie en Canada) en deze boeken te kijken, houden we die herinneringen echt wel levendig. Bovendien maken zo’n reizen indrukken die sowieso voor een leven zijn. Daar ben ik echt van overtuigd.

 

Overal in huis zo wat reis herinneringen. Zalig is dat toch? Ik merk nu al dat ik daar echt gelukkig van word. En zin krijg in nieuwe avonturen. Er is zelfs al een nieuw plan ontstaan waar ik alvast razend enthousiast over ben. Ik kijk al uit naar de nieuwe kadertjes aan mijn muur 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *