Getting shit done

Oh wat een zalige periode, die maanden met korte werkweken. Feestdagen die vrolijk uit de mouwen geschud worden. Heerlijk vind ik het. Een extra dagje hier, een extra lang weekend daar….

Eindelijk nog’s tijd om dingen gedaan te krijgen hier in huis. Mijn “verbouwing” in de keuken (een uit de hand gelopen “ik breek even een schouwtje af” ding) maakt dat mijn hele beneden verdieping constant vuil en vol stof ligt en dat zorgt dan weer voor totale chaos in mijn hoofd omdat niets nog echt helemaal goed op zijn plaats lijkt te liggen of helemaal echt proper lijkt te zijn. Ik haat het.

Maar! Dit weekend dus eindelijk wel de tijd gevonden om eens wat dingen af te werken of gedaan te krijgen. Dingen die hier al weken (oké dan, maanden) liggen rond te slingeren, wachtend op die afwerkende hand.

En dus! Heb ik nu eindelijk een meer afgewerkt urban jungle hoekje. Met de geitenkop die ik op de retrodag kocht. Veel mensen snappen het niet, maar ik vind dat cool en mooi, zo’n opgezette dierenkop. Zeker als ze zo’n schattig snoetje hebben als deze!

Ook mijn prachtige wereldkaart poster kreeg eindelijk een plekje en ook dit project dateert van maanden geleden. Ik hoopte op de retrodag een oude landkaart te scoren, maar dat lukte niet. Na wat surfen stootte ik op wereldkaarten.nl, een toffe site waar ze niet alleen wereldkaarten verkopen, maar ook landskaarten en stadskaarten. Niet echt hetzelfde als een oud, vintage exemplaar, maar ze hebben daar toch ook héél veel mooie dingen vond ik. Na lang wikken en wegen ging ik voor een aluminium exemplaar en ik ben daar echt super content van! Ze kreeg een plekje boven onze Indische olifant en ik kan er naar blijven kijken, zo blij ben ik! Ook de meisjes bestuderen het vaak, vooral om te zien waar we al geweest zijn, en waar we nog naar toe willen. Dat alumium is trouwens echt tof en nu vraag ik mij af of iemand hier misschien ervaring heeft met het afdrukken van een foto op aluminium? Lijkt mij ook super mooi, dus dat komt op mijn lijstje om te doen in het kader van mijn “doe meer met uw foto’s” voornemen.

Leve de lange weekends dus, want ik heb er twee lievelingsplekjes bij in mijn huis. Love it! En nu maar hopen dat de werken in de keuken een beetje opschieten, want ik ben weer even heel erg klaar met al dat verbouwen.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *