Dag 9: Wynwood Walls

Een hit op Instagram en bij de hippe selfiequeens, maar aangezien ik echt wel hou van streetart wou ik deze Walls toch wel’s gaan checken. We namen een Uber, want ik had geen zin om zelf te rijden en me blauw te betalen aan parking en dat ging super vlot. De buurt is heel speciaal. Beetje verlaten in een combinatie met een paar hippe winkeltjes en hoekjes. Overal veel streetart, maar de Wynwood Walls zelf zijn dus een stukje apart waar je op bepaalde tijden gratis binnen kan. Véél kleiner en minder spectaculair dan ik gehoopt had, maar al bij al toch wel cool. We ontbeten in een leuke bar vlakbij, deden een toertje en namen heel veel foto’s. Een kleine selectie deel ik graag hier 🙂

De rest van de dag vervielen we in luie vakantiemodus en genoot ik van cocktails, een goed boek en zwemmende kinderen die uren na elkaar hondenstand deden. Ahhhhh #bliss.
        

   

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *