Dag 6: beach day op Clam pass park

Op de zesde dag reden we een klein stukje naar Clam Pass Parc. Ik las er ergens online over dat dit een mooi strand was én, wat mij heel leuk leek, dat je bij het strand komt, lang een mooie boardwalk, dat wouden wij dus zeker even checken.

Voor 8 dollar, parkeer je op een ruime parking aan de start van de boardwalk. Je kan kiezen om het wandelpad te voet te doen of met een shuttle busje. Wij gingen te voet en spotten onderweg weer een hoop boom krabben en hele speciale vogels.

Bij het strand aangekomen, bleek je er ligstoelen en kabaja’s te kunnen huren. Best prijzig, maar als je er een hele tijd wil doorbrengen, toch wel handig en aan te raden gezien de straffe zon. De meisjes doken dus weer een hele dag in de golven en ik las mijn tweede boek van deze vakantie uit. Als lunch aten we chips en crackers, want echt eten waren we vergeten mee te nemen. Ik hoorde niemand klagen, dus geen problemen daar 🙂

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *