Dag 5: Lowdermilk Park

Dag 4 begon chill op de hotelkamer. Het weer was niet super goed en iedereen had nood aan gewoon wat zijn. We lazen, rommelden wat in ons spullen en de meisjes vulden hun reisdagboeken aan.  Tegen de middag gingen we naar een diner voor een echte Amerikaanse lunch.

In de namiddag reden we op goed geluk een beetje rond op zoek naar een strand. We vonden een parking vlakbij een strand aan Lowdermilk Park. Helaas aanvaardde de betaalautomaat mijn VISA kaart niet en de enige andere betaalmanier waren quarters (die ik net allemaal uitgegeven had in de diner). Kak dus. Het was nog altijd slecht weer, dus de parking was helemaal verlaten op 1 auto na. Toch durfde ik mijn huurauto niet onbetaald achter te laten. Ik ging even op onderzoek uit en botste op een groepje 50-ers. Toen ik hun vroeg of ze ergens een winkel wisten waar ik mijn geld zou kunnen wisselen, stonden ze er op op mij het nodige geld gewoon te geven. 2,5 dollar in quarters. Hoe lief was dat?! Weigeren was geen optie en ik was ook echt wel heel dankbaar. En zo belanden mijn meisjes en ik helemaal alleen op een prachtig strand met leuke hutjes. De meisjes doken de zee in en ik keek toe van aan de kant. Plots zag ik op amper tien meter van mijn meisjes dolfijnen voorbij duiken. Serieus, ik kan niet uitleggen hoe cool dat was. We zagen ze daarna nog één keer en weg waren ze.  En zo maakten wij op een grijze, regenachtige dag één van onze meest magische momenten in Florida mee! 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *