Dag 3: Aquatica

Op dag 3 waagden we ons dan toch maar aan een pretpark, meer bepaald een water pretpark. Ik had zelf de allerbeste herinneringen aan een waterpretpark in San Fransisco als 18 jarige en ook tijdens mijn eerste reis naar Australië deed ik zo’ park. Mijn meisjes zijn echte waterratten dus dit kon ik hun niet onthouden. Aquatica it was! Vlakbij ons hotel, geen al te dure ticketen (vergeleken met de rest) en eindeloos water plezier. Dat kon gewoon niet mis gaan.

Om 8u45 reden we de parking op om zo bij de allereersten binnen te gaan. We zwommen, gleden van glijbanen en door buizen met en zonder banden, bootjes etc en hadden een fantastische dag onder de bloedhete zon.

Factor 50 gebruikten we en nog verbranden we elke dag. Na een uitstap naar de supermarkt bleek dat zonnecremes hier tot factor 100 en meer gaan: eindelijk konden we zorgeloos buiten komen, want met ons wit velletje was het echt een ramp die eerste dagen.

Doodmoe maar wat een topdag!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *