Countdown to travel!

En zo zijn we, na een helse week met een killer buikgriep (met echte koorts en spierpijn en allerlei activiteiten rond de wc pot) plots in rechte lijn richting vertrek voor onze Florida reis.

Ik heb er super veel zin in, maar ben ook héél onrustig. Ik vind het toch wat stresserend om als enige volwassene zo’n trip te organiseren en in goede banen te leiden. Ik ben voor alles verantwoordelijk, moet alles zelf uitzoeken en beslissen en mag zeker niets vergeten. Allemaal dingen die je normaal verdeeld en samen doet. Maar ik weiger mij door zo’n dingen te laten doen en probeer uit te gaan van het beste. En als er een probleem opduikt, dan zal ik het op dat moment wel oplossen. Toch?

Ik heb een vage dagplanning opgesteld en heb een paar activiteiten geboekt. Geen Disneyland Orlando voor ons (die prijzen?!), wel een daguitstap met de airboat in de Everglades, eentje naar Ocala National Forst, een kajak tocht in Sarasota Bay en in de mangrove en één dagje naar een cool waterpretpark. Verder genoeg tijd om te chillen, te genieten en gewoon te genieten van de omgeving.

Ik kijk vooral op tegen de heenreis, de lange wachttijden bij de Amerikaanse douane bij aankomst en het afhalen van de huurauto. Ik ga zo blij zijn als we die eerste dag veilig en wel in ons hotel zijn aangekomen. Vanaf dan zie ik alles zitten, dus die heenreis is gewoon even die zure appel waar we door moeten bijten.

Gouden tips over alleen reizen met kinderen of specifieke Florida tips zijn nog altijd meer dan welkom!

5 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *