Momenteel

Het leven raast maar door, ik lijk er echt geen vat op te hebben, de tijd gaat veel te snel. Tijd voor een “momenteel” dus, zodat ik later nog’s kan terug kijken op waar ik allemaal mee bezig ben nu.

Werk
Op het werk zijn we weer gestart met opnames. De eerste week zit er net op en zoals elke keer ben ik compleet kapot, maar ook tevreden. Een toffe week, met leuke mensen, dat wordt weer een geweldige aflevering. Tussendoor doen we ook regelmatig kleine dingetjes voor de vlog van Leonie, mijn super toffe, sympathieke, immer zichzelve collega 🙂 Ze stond al in zowat elke gazet, en was ook te horen op de radio. Maar vooral te zien dus op alle online kanalen van Vijf. Zeker volgen dus, het is echt plezant vind ik (en af en toe ook een klein bijrolletje van mezelf) 🙂

Retrodag
Half Maart was het weer de jaarlijkse retrodag van de Kringwinkel en dit jaar deed ik maar liefst 5 winkels. Ik kocht niet zo veel, maar ben toch weer blij met mijn buit. Twee extra dwergen voor mijn sneeuwwitje, een mooie pastel Boch soepkom, een paar retro bloempotten én een prachtige keukenkast. Die was origineel gekocht voor mijn kelder plan (daar droom ik van een afgewerkte ruim met ingerichte keuken zodat we ook buiten op het terras gemakkelijk kunnen eten. Maar nu ze in huis geleverd is, vind ik ze eigenlijk te mooi voor de kelder en is er dus een nieuw plan, waarbij ik één schouw uit de keuken ga afbreken om zo plaats te maken voor de prachtige (grote!) keukenkast. Opbergruimte is altijd nogal schaars geweest in mijn huidige keuken dus ik vind het nu al een topplan.

Het lief
Hier werden gigantische stappen genomen. De kinderen zagen het lief en één van z’n dochters en dat was heel plezant en super chill. Geen ongemakkelijke situatie of stiltes. Het was eigenlijk super tof, gezellig en er is veel gelachen. Meer moet dat niet zijn toch?

Reizen
De reis komt ondertussen super dichtbij en ik heb toch een beetje stress. De typische “oh my god, waar ben ik weer aan begonnen, waarom gaan wij niet gewoon naar de zee of de Ardennen” fase. Maar ik weet ondertussen al dat dat wel goed komt en dat we allemaal kei hard gaan genieten eens we daar zijn. Ik moet alleen nog’s goed nadenken over de bagage, want we moeten toch genoeg kleren meenemen, maar ik ben de enige volwassenen dus de meeste bagage zal ik alleen moeten dragen. Nog even uitzoeken naar een goed plan daar dus.

Huis
Behalve het plan om mijn keuken dus binnenkort te slopen, zijn er nog meer plannen en dromen om mijn huis weer wat beter/mooier/leuker te maken de komende maanden. Kwa verbouwen moet er binnenkort een nieuwe schutting in de tuin komen aangezien de huidige schutting het begeven heeft bij een storm. Daarnaast wil ik de hele gang onder handen nemen en de muren een nieuwe verflaag en – kleur geven. Bedoeling is om mijn kadertjesproject (dat al dateert uit 2010 begon) verder uit te werken en omdat ik er mega tegenop zie heb ik alvast een bestelling gedaan van mijn mooiste foto’s op posterformaat die ik wil gaan ophangen. Zo weet ik waarom ik het doe en lukt het hopelijk om binnenkort eens een weekendje in gang te schieten. Ik droom ook van een fotomuur boven mijn bed en daar leken mijn prachtige LA foto’s ideaal voor. Dit weekend eens kaders gaan kopen en werk van maken dus! Ik hoopte op de retrodag nog een wereldkaart op de kop te tikken, maar dat is helaas niet gelukt. Ik zag op een interieurblog een toffe site en bestelde er daar maar eentje. Benieuwd of ie even mooi is in het echt. Afwachten tot hij geleverd wordt dus. En ook de kelder blijft een work in Progress, maar Progress is er wel degelijk. Nog één rondje containerparken voor Florida hopelijk en dan zijn er weer gigantische stappen gezet. Zo’n huis, dat blijft toch een levenswerk hé? Of ligt dat aan mij?

That’s all for now. Benieuwd waar jullie zoal mee bezig zijn? Laat gerust een linkje achter in de comments, dan kom ik eens bij jullie lezen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *