Een mysterieus cadeautje

Vorige week kwam ik thuis en in de brievenbus vond ik een briefje van de postbode. Dat er een pakje bij de buren geleverd was. Vreemd dacht ik, want ik had niet echt iets besteld en meestal laat ik mijn pakjes op het werk leveren.

Groot was dus ook mijn verbazing toen ik een grote enveloppe met een dik boek in mijn handen geduwd kreeg. Een boek wat ik super graag wou, maar die wens had ik met niemand gedeeld. Op en in de enveloppe geen enkel teken van de afzender en ook in het boek geen enkele aanwijzing.

Een mysterieus cadeautje dus, maar wel eentje waar ik super blij mee ben, want het staat vol super lekkere receptjes. Het was een drukke week, maar we maakten toch al twee dingen klaar, namelijk: de speculoosgranola (lekker) en de havermoutpap met warme bessensaus en a touch of chocolade (hemels!). Ik kan niet wachten om de rest te gaan maken, want er staan echt nog een paar dingen klaar op mijn wishlist.


Wie het boek dus ook mijn kant uit stuurde: BEDANKT! Tis top. Eigenlijk is het ook de bedoeling dat je samen met het boek in 7 weken naar jouw strakste en gezondste lichaam toe werkt, maar dat vind ik meer iets voor de lente, dus dat deel bekijk ik binnen een maand nog’s. Nu ben ik al blij dat ik eindelijk aan het genezen ben en een beetje energie terug gevonden heb. Voor nu, hou ik me dus aan de vele smakelijk uitziende recepten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *