Schandalig lekker: gewonnen brood uit de oven

Ik zag het ergens passeren, maar toen ik het zelf wou maken vond ik het niet meer. Ik Googlede en smeet gewoon op eigen gevoel wat dingen samen. Gewonnen brood uit de oven: verschrikkelijk ongezond, maar vooral: schandalig lekker.

Nodig:
5 sneden oud brood
Beetje boter
een 1dl room
een beetje melk
2 Eieren
Kaneelsuiker (mijn nieuwste verslaving, zo lekker!)
Melk
1 appel

Doen:
Verwarm de oven tot 180 graden. Klop de eieren los en roer er wat kaneelsuiker en de room door. Beboter een ovenschaal en bedek de bodem met sneetjes brood en stukjes appel. Overgiet met het eiermengsel en zet een 15-tal minuten in de oven. Heerlijk met een toefje slagroom. Echt fotogeniek is het niet, maar lekker des te meer!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *