Sinterklaas 2018: that’s a wrap!

…hehe. That’s a wrap!

De Sint heeft het druk en daarom komt ie op sommige plaatsen wat vroeger dan bij anderen. Zo kwam het dat wij een heel weekend in Sint-modus gingen. Het begon al vrijdag namiddag toen we thuis kwamen en alle lichten in huis aan waren én de voordeur open stond. De Sint was geweest, wat een feest! Hij bracht alles waar ze zo van droomden (Lego Friends voor Jools en massa’s slijm toestanden voor Ellis).

Op zondag kwam hij ook nog op het werk (elk jaar weer het beste feest van het jaar) en in de namiddag kwam hij ook nog op de scouts. Kleine overdosis dus, maar het was wel een heerlijke editie. Mogelijks de laatste is volle glorie dus we genoten echt met volle teugen van alle spanning, verwondering, lichte twijfel en totale verbazing en extase bij alle coole kadootjes “die ze van mij zeker nooit zouden krijgen”.

Hop naar een zalige December dus, met veel vrije tijd (leve vakantiedagen die nog op moeten) en hopelijk veel fijne momenten met mensen die ons lief zijn. Er is alvast één vroeg kerstmirakel gebeurd: ik maakte zelf kerstkaartjes en de enveloppen zijn  al geschreven. Er kan dus nog maar weinig misgaan om ze tijdig de deur uit te krijgen dit jaar. De laatste jaren gebeurde dit meestal in Januari pas ergens…. Het is sowieso al een groot contrast met vorig jaar, waar ik zo niet in de mood was en we helemaal geen kaarten verstuurden. Dit jaar mocht het dus wat meer zijn, dus maakte ik super mooie kaartjes bij Smartphoto en ik ben er reuze blij mee! Ik kan hun kerstkaarten alleen maar aanraden en zie net dat er momenteel nog een actie loopt waarbij je 20% korting én gratis verzending krijgt. Hop, hop, allen daarheen dus en deel gerust uw resultaat in mijn comments: ik ben benieuwd! De onze tonen we zodra ze verzonden zijn.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *