Aankoop van het jaar!

Ge hebt bad mensen en douche mensen. Ik ben heel duidelijk 1 van de eerste soort. Geeft mij een heet bad, een paar boekskes en wat Jack Johnson en in ben de gelukkigste mens van de wereld.

Helaas heeft mijn huis geen bad. Er is wel een plan, of eerder een droom. Want ooit, als ik de lotto win, dan richt ik heel mijn kelder in. De kelder is op tuinniveau en bestaat uit meerdere prachtige ruimtes. Er past een hele studio in. Dus ooit komt daar een keukenmuur, zodat we makkelijker buiten kunnen eten. Er komt een zomerslaapkamer, want het is er heerlijk koel en… er komt een bad!

…of er is dat andere plan waarbij ik een muur uitbreek en een stukje van Ellis haar slaapkamer inpik, om zo ruimte te maken voor een bad. Ik wil maar zeggen: over dat bad is hier al veel gedroomd en ik zou er veel voor over hebben.

Tot een maand geleden… ik klikte wat rond op Facebook en zag plots iets kei grappig. Beetje zoals een baby bad emmer, maar dan groter. Een plastieken bad voor volwassenen, voor 50 euro (in solden nu!) en te koop in zalig roze….Ik zag mij al heerlijk dobberen en twijfelde geen moment. Het ding kwam aan en zag er in het echt even grappig uit als op de fotos. En ja, dat is klein en ge moet een beetje creatief zijn met uw benen… maar man, wat is het ook zalig.

Voor de kinderen is het al helemaal perfect van formaat, dus die zijn ook gewonnen. That is: als ze een momentje vinden waarop het bad vrij is, want ik ben tijdelijk verhuist. Als iemand mij zoekt, ik lig in bad… in mijn douche. Ja, ja, its a crazy world people 😉

3 comments

  1. Zo grappig :-). Wij hebben enkel een douche, maar wilden dat ook zo. Maar als we ooit van gedachten veranderen, is het leuk om te weten dat er opties zijn 🙂

  2. Wij zijn douchemensen maar de zoon vindt de douche maar niks. Samen met mama of papa in bad en alles natspetteren is meer ‘zijn ding’. Dus dan doen we dat ook he 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *