Momenteel…

Na zwarte, moeilijke maanden en daarna een verrassend heerlijke-maar-zoekende zomer kan ik eindelijk zeggen dat het over het algemeen echt wel beter met mij gaat. Vorige week wou mijn therapeut mij zelfs “ontslaan” omdat ze denkt dat ik goed bezig ben en haar hulp niet meer echt nodig heb. Voor de zekerheid heb ik toch nog maar een sessie ingepland, want haar volledig loslaten voelde toch als een grote stap. Maar ik geef haar wel gelijk. Ik heb gigantische stappen gezet, heb veel geleerd, dingen losgelaten en zelfs nieuwe dingen opgestart. Hoog tijd voor een momenteel dus. Hier gaan we:

  • Mijn concertagenda puilt uit en that’s the way I like it.  De komende weken ga ik naar: Groezrock, George Ezra, Leon Bridges, Doe Maar en Stijn! En dan kwam er nog het beste nieuws ooit, namelijk de terugkeer van mijn geliefde Heideroosjes. Oh dat wordt een feestje. Ik begin nu al te trainen om in topconditie te zijn (anders overleef ik het gewoon niet vrees ik).
  • Wie mij volgt op Instagram zal het al gezien hebben, maar het laatste jaar maakte ik werk van het tattoo plan dat al jaren in mijn hoofd leefde. Het is nog altijd work in progress, maar ik ben er letterlijk elke dag super blij mee. Mijn tattoo-man is een jonge gast uit Rotterdam en ik ben echt fan van z’n werk. Ik kan hem alleen maar aanraden dus!
      
  • Op het werk zit ik op een nieuw project. Na maanden over seks te praten (en seks te kijken), duik ik nu in de wereld van nieuwe outfits, restyling en fashion. Zo Man Zo Vrouw krijgt een 11de seizoen en daar wordt nu dus hard aan gewerkt.
  • Ook op het werk is er nu elke dinsdag een uurtje yoga tijdens de middagpauze. Super tof initiatief waar wij zoveel mogelijk proberen bij mee te doen. De eerste les werd gegeven door nieland minder dan Evy herself! Ik snap nu dat mensen verslaafd raken aan yoga. De weken dat ik moet overslaan door baanresearch of opnames mis ik mijn uurtje yoga echt wel.
  • Ook dit jaar stelde ik mezelf een reading challenge bij Goodreads en nu het jaar zijn laatste maanden inzet, vrees ik dat ik mijn challenge van 30 boeken niet ga halen dit jaar. Ik ben de laatste weken wel een stevig inhaalmaneuver aan het doen, dus ik blijf hopen dat ik het ga halen. Momenteel staat de teller op 22 boeken en lees ik zelfs 3 boeken door elkaar, dus hopelijk kan ik snel nog wat boeken toevoegen. Leestips voor echte pageturners zijn zeer welkom dus, want lezen gaat toch écht een pak vlotter als je helemaal meegezogen wordt in een verhaal. Mijn laatste boek dat ik verslond was dit trouwens. Een andere topper van dit jaar was dit heerlijke boek.
  • Een cool effect van al dat lezen van mij, is dat ook mijn meisjes helemaal bezeten zijn door de leesmicrobe. Monkey see, Monkey do denk ik and im loving it.

  • Ook al te zien op Instagram, maar sinds enkele maanden is er iemand nieuw in mijn leven verschenen. Niet altijd gemakkelijk om iemand terug toe te laten, je weer kwetsbaar op te stellen of zelfs om iemand anders weer te vertrouwen. In het begin vond ik het zelfs confronterend om weer vlinders te voelen, want door al die happy feelings besefte ik des te harder hoe unhappy ik al jaren was geweest. Maar: het is fijn om iemand speciaal in je leven te hebben. Iemand die me blij maakt en aan het lachen brengt. Die me opbeurt als geen ander. Iemand die perfect weet om te gaan met mijn ups en downs en die op moeilijke momenten steeds het juiste lijkt te zeggen. Hij is lief en grappig en nog zo veel meer. Niemand weet wat de toekomst brengt, maar ik probeer het los te laten en gewoon te genieten van alle fijne momenten en die zijn er momenteel best veel. Fijn om te ontdekken dat dit nog kan dus.

Het leven raast dus maar door en stilletjes aan ontwikkelen we een nieuwe “normaal” en dat is een bijzonder fijn gevoel na al die woelige, droevige maanden. Geen idee wat de komende maanden zullen brengen, maar ik heb er vertrouwen in. Whatever is coming my way: i’m up for it!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *