XL vakantie herinneringen

Door een gecrashte laptop en de bijhorende “oh my god, al mijn foto’s gaan kwijt zijn” stress, ontstond deze zomer weer het goede voornemen om meer met mijn foto’s te gaan doen. Ik ben geen held in van die fotoboek toestanden, ik vind dat meestal nogal een geprutst, maar al bij al viel het deze keer goed mee. Ik koos bij mijn favoriete partner in crime Smartphoto voor een XL fotoboek en omg, wat is dat groot en cool zeg. Wij waren echt super blij verrast. De meisjes vinden het geweldig om naar onze vakantie herinneringen te kijken en bestuderen dan echt alle details.

   

Super zalig! Al onze zonnige vakantie herinneringen (Kamperen in de tuin! Werchter! Natuurhuisje! Berlijn! Frankrijk!) gebundeld in één prachtig boek. Net wat we nodig hadden op deze eerste druilerige herfstdagen. Vanaf nu ga ik dat dus volhouden en systematisch foto’s apart zetten in een mapje per maand. Dan is zo’n boek echt in no time gemaakt. We bladerden ook nog’s terug door onze boeken van Canada en Australië. En zo komen we op een volgend nieuw voornemen: een reis plannen voor ons drietjes. Ergens cool, waar we nog nooit waren en als het even kan voor een paar weken. Ik droom van Zuid-Afrika, Namibië of Thailand. Portugal wil ik ook nog’s doen. Of een roodtrip in Amerika ergens. Gelukkig is dromen van een reis ook al een leuke fase, want het spaargeld wil nog niet meteen mee vrees ik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *