Traditie: eerste schooldag!

Een paar dagen te laat, maar voor de persoonlijke archieven en omdat tradities belangrijk zijn… ook hier begonnen maandag 2 meisjes vol enthousiasme aan een nieuw schooljaar en dus: een vrije dag voor mij én voordeur foto’s. Voor t eerst aan papa’s voordeur en niet hier thuis.

Jools naar t vierde (whut?!) en Ellis naar t derde. Samen in de tweede graad dus, maar wel in een parallelklas (vond ik belangrijk). Zwemmen, kampen en uitstappen doen ze dus wel samen dit jaar, maar elk kan toch zn eigen vriendenkring uitbouwen.

 

S avonds haalde ik twee vuile, vermoeide, maar oh zo gelukkige meisjes af! Nog steeds zo blij met onze overstap naar Freinet dus! Beide meisjes zijn zoveel energieker, gelukkiger, creatiever en ondernemend. En dat is voor mij het enige wat telt!

Voor de liefhebbers:

2017
2016
2015: hier
2014: hier
2012 en een beetje later in 2012

Benieuwd hoe jullie kinders de eerste schooldag beleefden? Happy campers? Of toch wat traantjes?

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *