Kijk tip: Sex Tape op VIJF!

Wie mij volgt op social media, weet het al langer. Het laatste half jaar draaide mijn leven om seks, seks en nog’s seks. Geen plotse persoonlijke bevlieging van mij, neen: ik werd daar voor betaald. Redacteur…it’s a dirty job 😉

Vanavond is het resultaat te zien op VIJF, en ik hoop dat jij ook kijkt. Sex Tape is namelijk een programma waar ik echt wel trots op ben. Op ons werk, op onze deelnemers, op het resultaat! De bedoeling is om taboes te doorbreken en de Vlaming op een toffe, open en normale manier over seks te leren babbelen. Want what is up with that? Hebben we een one Night stand, dan durven we er nog wel’s over te praten op café, met vriendinnen. Maar wordt het een relatie? Hola, plots wordt het een taboe, iets waarover we maar weinig delen of waar van we al snel rode kaken van krijgen.

En als er iets is wat ik geleerd heb het laatste half jaar: praten over seks da’s super tof jong! We zouden dat allemaal wat meer moeten doen. Dus pakt u nog rap een chipske en misschien een pintje of ne cocktail, zet u zalig in de zetel, met uw lief. Binnen een klein uurtje is’t zo ver: Sextape op Vijf, om 21u35! En euh: laat eens weten wat ge der van vond hé!!

    

It’s been a crazy ride, maar oh zo trots op het resultaat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *