Dag 3

…waar Ellis ontbijt klaar zette met een bloemetje uit de tuin “want ik doe zoveel voor hen” #aaaawwww <3…waar we bijna op een kikkertje stapten en het in veiligheid brachten door het dichter bij het water te zetten.

…waar we door het slechtere weer naar een doe zoo gingen, maar die helaas wat tegen viel. Wel leuk waren deze neusberen. En de meisjes mochten een vogelspin vasthouden en een slang in hun nek leggen. Ik hield het bij mijn liefde voor ezels. … waar we Groningen stad in trokken en verliefd werden op de gezellige straatjes, de boten en het water overal en de leuke, hippe winkeltjes en cafeetjes. … waar ze een uur bezig waren met de kippen te zoeken en hun overschotjes eten te voeren gaven

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *