Dag 2 en ik denk dat we verhuizen…

Man wat zijn wij hier met ons gat in de boter gevallen. Prachtige locatie, fantastische streek en zalig weer.

Vandaag gingen we bootje varen (ziet er bij iedereen mega chill en easy peasy uit, maar ik vond het best moeilijk en stressy). Maar: we genoten kei hard en de kinderen supporterden luidop: jaaaa, je kan het mama, goed zo <3

In de namiddag deden we nog een geweldig, super tof blotevoetenpad en vooral mijn zeebeest Ellis had de tijd van haar leven!

En aangezien dit na 4 dagen Werchter echt een chill vakantie is en ik geen zin heb in opzoek werk en linkjes plaatsen, moeten jullie het voorlopig doen met wat mooie plaatsjes. De exacte locaties en tips volgen later nog wel, ik beloof het 🙂

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *