De eerste en de laatste

De blog was een paar maanden dood. Dat gaat zo als het licht uitgaat.
Heel voorzichtig steek ik nu een klein lampje aan, hoog tijd dus om hier nog’s een update te plaatsen.

Te beginnen met de traditie: de eerste en de laatste!
Leve de Tinteltuin, leve de vakantie


1 september 2017, een belangrijke nieuwe start voor mijn meisjes. Een nieuwe school en ook thuis een nieuw begin. De nieuwe school bleek gelukkig een gigantisch schot in de roos. Elke dag gingen ze blij, gemotiveerd en enthousiast naar school om ‘s avonds moe, vuil en tevreden terug te keren.

We knipperden twee keer met onze ogen en vanmorgen was het al weer de laatste schooldag. We kijken uit naar een lange, zalige zomer vol leuke tripjes en vakanties. <3

Ellis veranderde in een tevreden, razend nieuwsgierige en uiterst creatieve 7-jarige. En Jools is met haar 145 cm, plots 4 cm groter dan Ellis die zelf nog altijd boven al haar klasgenoten uitsteekt. Volgend jaar gaan ze naar’t derde en vierde leerjaar. Niet te geloven hoe snel het gaat <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *