Whale watching in Santa Barbara

Vandaag was roadtrip dag! Eerst naar de Starbucks op de intersection voor een ontbijtje to go en dan naar Malibu Point. Een heerlijk, verlaten strand met enkele surfers en pelicanen. Langs de ene kant zie je LA, aan de andere prachtige strandhuizen. Wat moet het heerlijk zijn daar een huis te hebben.

En daarna cruisen met de beachboys richting Santa Barbara, heerlijk gewoon!

In Santa Barbara deed ik van whale watching tour, het was niet zo de moeite als ik gehoopt had, maar ik zag toch een mooie tailflip.

Op de terugweg nog even langs Calabasas (kardashians baby!)

Dus, alweer een geslaagde California dag <3

1 comment

  1. Santa Barbara was al stadje voor mij een revelatie. Ik had er compleet niets van verwacht, voor ons was het gewoon logische stop in voorbij rijden, maar ik vond het uiterst charmant stadje waar ik naar terug wil (ipv LA….al is Santa Monica wel heel cool). In Malibu stonk het op strand bij ons.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *