Tiense hotspot (ja hoor): Melchior

Ja, ge zou het waarschijnlijk niet denken, maar soms zijn er zelfs hier in Tienen geweldige hotspots te vinden! Steeds meer trouwens. Hoe fijn is dat?

Na The Gatsby gingen wij dit weekend eindelijk die andere culinaire hotspot checken. Melchior: een hip restaurant in een mooi pand in het centrum van Tienen onder leiding van chef kok Gilles Melchior.

Gilles werkte al bij vele gerenommeerde zaken (hallo Peter Goossens en Jeroen Meus) en toont nu zijn eigen stijl.  En die stijl, well…we liked. A lot.

Elk gerechtje was top: een streling voor het oog en een explosie vol verrassende smaken in de mond. Wat wil een mens nog meer op een culinaire avond?

Melchior vind je op de Veemarkt in Tienen (parkeergelegenheid vlak voor de deur dus!) in een prachtig ingericht authentiek pand. Je eet er a la carte of een heerlijk 4 (54 euro) of 5 (66 euro) gangen menu.

De gerechtjes zijn heerlijk en zien er stuk voor stuk prachtig uit. De smaken zijn fenomenaal en dat maakt van een avondje Melchior een geweldige ervaring. Voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader dus!

Kijk maar mee:

     

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *