40 dagen bloggen challenge: geen plan, just doing it

…dat was zo’n beetje mijn motto toen ik zo wat last minute (of zeg gerust: overtijd) besloot mee te gaan doen met die 40 dagen bloggen challenge. Toen ik op de pagina uitkwam, was de challenge al drie dagen bezig, maar ik besloot er niet te veel over na te denken en gewoon mee op de trein te springen.

Geen plan, geen vooruit geschreven posts, gewoon dag per dag bekijken en zien waar ik zou uitkomen. En nu zijn we hier al. Iets over de helft en ik vind dat het eigenlijk best goed gegaan is. 26 berichten al gepost. Al’s een dag geen bericht, maar ook al één keer per ongeluk twee op één dag. Ik was blijkbaar erg enthousiast afgelopen zaterdag 🙂

Vaak sta ik ‘s morgens op en is er nog geen enkel idee over wat ik die dag online zal gaan gooien. Soms plan ik een drietal berichten op voorhand in tijdens een productief weekend. Of ik de 40 dagen ga uitdoen? Geen idee. Zolang er inspiratie is: graag! Maar bloggen om te bloggen doe ik liever niet. Ik heb geen drafts, geen conceptjes om nog snel even af te werken. Elke dag een leeg blad. En eigenlijk vind ik dat wel tof zo. Ik ben geen planner, ik ben impulsief en een go with the flow kinda girl. We zien dus wel. Ik hoop op het beste, maar vergeef mij als het toch niet lukt. Het leuke van de challenge is wel dat de goesting weer volop terug is, dus voor mij was het sowieso een positieve ervaring. Fijn initiatief dus, bedankt Kathleen!

Benieuwd wie er nog mee doet? Kijk even hier en klik je een weg doorheen alle deelnemers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *