Urban jungle

Urban Jungle. Eerst was er een blog, dan een boek en nog wat later en heus project in mijn huis. Al heel mijn leven wil ik graag wat meer groen in huis, maar ik heb niet bepaald groene vingers. Ik doe maar wat, maar ik doe blijkbaar heel wat fout. Te veel water, te weinig, te veel zon, te weinig. Het is gewoon niet mijn ding. Maar toch wil ik er voor gaan. Ook al staan er momenteel heel wat planten gestrand in de fase: proberen te reanimeren (zoals je ziet op de foto’s). Maar ik geniet er van ze te verpotten, meststoffen te geven, proberen te zien of ze nu meer of minder water nodig hebben. Proberen ze in leven te houden.

Het boek staat vol groene inspiratie, stijladvies en informatie over de verzenging van planten. Ik vind het vooral een leuk boek om in te kijken en bladeren. Tussen de planten staan nog wat beeldjes van m’n overleden nonkel. Ik vind dat ze passen bij de sfeer en het is fijn om een klein deeltje van zijn collectie liefdevol over te nemen. Het tafeltje is een vintage roltafeltje dat ik voor géén geld op de kop kon tikken in de kringwinkel.I love it! Achter de planten staat nog een ingelijste poster die nog een haakje in de muur moet krijgen. Work in progress dus.

   

Gouden “hoe verzorg ik mijn planten” tips of foto’s van jouw urban jungle, altijd welkom in de comments! Ik ben benieuwd!

5 comments

  1. Zet je planten 1x per week in de bad let een bodempje water… zo wordt de aarde niet te nat… dat is vaak het probleem met gieten ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *