Netflix super tip: La casa de papel

Heb jij het al gezien? Netflix heeft weer een pareltje in de aanbieding: La casa del papel!

Een razend spannende, uber coole Spaanse serie over een zogenaamde professor die een legertje samenstelt van mensen die niets te verliezen hebben. Het doel is de grootste geldroof in de geschiedenis te plegen. Vijf maanden lang werken ze aan hun plan om dan binnen te dringen bij de koninklijke munt van Spanje om zo zelf hun geld te printen. Elf dagen hebben ze nodig om hun buit van 2,4 miljard bij elkaar te krijgen.

Prachtige beelden, cool verhaal, grave personages en erg binge watchable!

Be Warned: hier kijk je niet even een afleveringetje van. Je wilt meer en je wilt het nu!

Veel kijkplezier!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *