Afgelopen week…

Maandag

Inlezen met Ivan Pecnik voor Komen Eten. Een fijn begin van de werkweek dus. Inlezen hoort bij mijn favoriete werk bezigheden en werken met Ivan is altijd plezant. Altijd fascinerend om iemand bezig te zien met een bijzonder talent. Want om van uw stem uw beroep te maken, dat is toch wel heel cool vind ik!

Dinsdag

Hoogdag in de Kadashian fanclub: eindelijk een echte, duidelijke foto van baby Chicago. Spijtig dat het met zo’n stomme filter is en vreemd dat de baby plots veel bleker lijkt dan op de eerste foto die we zagen. #firstworldproblems maar vooral #ilovethekardashians #sorrynotsorry

Woensdag

Een fles gin cadeau! Hoe fijn is dat?! En dan vooral: gin met speculaas & hazelnoot touch, sounds pretty awesome niet? En als er dan nog een stoere chick op de fles staat, dan ben ik helemaal verkocht. Ah ja, zeker nu ik zelf tattoo’s op mijn arm liet zetten een tijdje geleden (daarover later misschien nog meer).

Donderdag

Donderdag was niets wat het lijkt op het werk.

Vrijdag

Vrijdag een drukke (thuiswerk)dag met sneeuw, ijs én tickets voor Doe Maar in zowel de AB als de Roma! Feestje!!!

En als kers op de taart nog een grappig mopje dat voorbij kwam in de Komen Eten whatsappgroep en waar ik kei hard om moest lachen (altijd dolle pret daar):

Hoe was jullie week? Fijn weekend y’all!

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *