Leve containerparkdag!

Vandaag stond er weer een kruis in mijn agenda: containerpark dag! Zalig vind ik die dagen.

Mijn ouders komen naar Tienen, meestal met een grote pot eten (Lekker! Makkelijk!) en dan verdelen we de rollen. Mijn pa en ik slaan aan het opruimen/ sorteren/ verzamelen en mijn moeder neemt de meisjes en de strakke hobby planning op zich.

Weinig zo zalig als u een hele dag in t vuil werken en dan na een paar uur zweten en vloeken de ruimte aanschouwen die nu veel leger is. Letter zoveel kilo lichter!

Vandaag brachten we weer een hele auto vol afval naar het containerpark en een auto vol overbodige spullen naar de kringwinkel. Onze oude zetelstoeltjes bood ik voor een spotprijs online aan de snelste afhaler. Amper 40 minuten na het posten laadde een man ze in in zijn camionette!

Opgeruimd staat netjes en ooit is Mn kelder zalig opgeruimd en leeg ipv het stort dat ie lange tijd was.

Heerlijk, toch?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *