Los Angeles

Jiha! Ook al is het ijskoud buiten, dankzij de stralende zon ga ik kei hard in aftelmodus.

Binnen een maand kan ik alweer iets van mijn Bucket List afvinken, want dan stap ik op het vliegtuig naar LA!

Het begon met een zot berichtje van een vriendin. Of ik geen zin had in een zot plan. Nog voor ik het einde van t bericht goed en wel gelezen had, schreef ik mijn antwoord: ja!! Tell me where and When and Im there!

En hup: onze LA trip was geboekt en ingepland! En dus tel ik af, maak lijstjes, verzamel tips en droom weg. Deze trip komt op een ideaal moment en ik snak er naar om er even tussen uit te muizen.

Elf dagen zon, zee, buitenlucht. Dingen ontdekken, chillen en leven zoals de locals. Want ja, elf dagen dat is lang, en ja, ik weet het: er is daar eigenlijk niet zo veel te doen. Maar dat maakt mij allemaal niet uit. Ik doe het ook graag’s op t gemak. Ik wil ook een hele dag gewoon ergens in de zon op een bankje zitten en gewoon en boek lezen onder de Californische zon. Ik hoef geen gerush van hier naar daar en een drukke agenda vol must do’s. Soms is het ook gewoon fijn om ergens te zijn en het gewone leven te leiden. Het gewone leven, maar dan de variant waarbij je in het zonnige LA bent.

Het logement en de auto zijn geboekt (een AirBnB in Los Feliz en eentje in Santa Monica). De ESTA aangevraagd en het paspoort ligt klaar. Ik heb een to do lijstje, een inpak lijstje en een mooie roze reiskoffer klaar staan. Het enige wat ik nog moet bedenken is hoe ik elf lange dagen zonder mijn meisjes ga overleven. Het langste nu was zeven dagen toen ik naar Tokyo ging. Bij het boeken nu leek het qua data niet zo lang, tot ik dus echt uitrekende dat dat dan elf dagen waren. Maar kom: ze zijn in goede handen (eerst bij papa en dan tijdens de vakantie bij oma en opa) en de tijd zal wel voorbij vliegen zeker? Ik ga proberen het los te laten en gewoon volop te genieten. En als een echte Instagram girl (lol, not!) maakte ik al een lijstje van de mooiste, bekende instawalls.

Benieuwd of ik een Kardashian ga spotten zeg!! OMG, zo spannend!!!
🙂

Tips voor must do’s, restaurants of mooie natuur daar? Of een privé boodschap die ik voor jou moet overbrengen aan Kimye?

Let me know en ik zorg er voor!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *