Bff, het verhaal blijft doorgaan

Jools & Shiloh, allerbeste vriendinnen sinds de allereerste dag van de instapklas op school. Op dag 1 vonden ze elkaar en vanaf het begin was het duidelijk: dit was een bijzondere vriendschap. Met spijt in het hart moest Jools Shiloh dus achterlaten toen ze met haar zus mee van school veranderde.

Ondertussen is het nieuwe schooljaar half voorbij en kan ik heel tevreden vaststellen dat de vriendschap deze grote verandering overleefd heeft. Elke woensdag en zaterdag volgen de meisjes samen notenleer en op alle belangrijke momenten is Shiloh er ook bij natuurlijk. Aangezien ze allebei nog altijd zo blij zijn met het bff boekje dat ik maakte bij het afscheid vorig schooljaar, maken we ook dit jaar zoveel mogelijk leuke foto’s zodat we elk jaar een nieuw BFF boekje kunnen maken. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe resultaat binnen enkele maanden.

 

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *