Tip voor een leuk boerderij feestje!

Zondag werd Ellis 7 en dat werd uitbundig gevierd. Op zondag met de familie, peter en meter en op zaterdag met haar klasgenootjes. Wat een plezier om te zien hoe goed ze geïntegreerd is in haar nieuwe klas, hoe goed ze zich voelt en hoe’n fijne vriendschappen ze in die paar maanden tijd heeft opgebouwd.

Voor Ellis haar feest is het altijd een beetje zoeken. In de winter vind ik zo’n feest altijd wat moeilijker dan in de zomer. Want eerlijk? Het gedacht dat ik zo’n 13 zeven en acht jarigen een hele namiddag moet entertainen in mijn eigen huis, daar krijg ik het al warm van. En dus ging ik op zoek naar een leuk alternatief. Voor mij liever geen binnenspeeltuin, maar liever iets actief, met gezonde boerenlucht en als het even kan nog wat dieren hier en daar. Jools ging al’s voor een boerderijfeestje in de Boeshoeve, deze keer koos Ellis voor een Bengeltjes Feest. Je kiest een thema (van boerderij tot dino, superhelden, piraten of prinsessen), een snack (ijsje, pannenkoeken of frietjes) en verder wordt alles geregeld.

De uitnodigingen krijg je kant en klaar in de bus en ook een uitdeelgeschenkje zit in de prijs inbegrepen. In de feestzaal staat een springkasteel en ander speelgoed en het vrij spelen wordt afgewisseld met een leuk kanootjes-uitdeel moment en het ontdekken van de boerderij. De kinderen mochten de pony’s borstelen, de koeien eten geven en de geitjes eten geven. De hele namiddag wordt in goede banen geleid door de mevrouw van de boerderij dus als ouder kan je echt gewoon super relaxt mee genieten van het hele gebeuren.

 

 

Na drie uur was iedereen uitgespeeld en super enthousiast. Een Bengeltjes feest kost 13 euro per kind (jarige viert uiteraard gratis) en gezien het gemak waren het voor ons euro’s well spend! Een aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een leuke locatie voor een boerderij feestje!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *