“Soms is niets eigenlijk gewoon alles”

Een hele week vakantie en op de planning… helemaal niets. Lang geleden… een vakantie vol niks.

Zalig eigenlijk. En zonde dat het zo’n rariteit is. 

We staan op en hangen wat rond in huis. We hangen op de bank, lezen in stilte of luisteren naar sprookjes lp’s. Ik bak, ruim op en probeer zoveel mogelijk te minimaliseren in huis. Weg met al die overdaad en rommel. Jools werkt wat in boekjes of verzint verhalen rond reizende barbiepoppen en Ellis gaat helemaal op in een eigen wereld: die verzamelt takjes en veren, diept lege eierdozen op uit de papierbak en knutselt, prult en ontwerpt. Soms komt ze even langs. Dan heeft ze lijm nodig of plakband. Ze tekent en knipt, plakt en speelt. Ze beschildert lege dozen en verzameld schatten uit de tuin.  Ze loopt rond met een eigen gemaakte hoofdband, een enkelketting van klimop en een een grote veer in haar haar. 

Soms is niets eigenlijk gewoon alles. <31 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *