Tips voor Trips: leuke uitstapjes in Vlaardingen

Onze mini vakantie in Vlaardingen was vooral een super chili vakantie. Geen grootste plannen, geen wilde uitstappen, wel véél boeken lezen en veel buitenspelen. Dat was het plan.

Dankzij de toffe locatie lukte het wonderwel en kwam iedereen aan zijn trekken. We deden twee uitstapjes. Allebei vlakbij onze uitvalsbasis De Vreemde Vogel. Allebei gratis en voor niets. Vlaardingen is de groenste gemeente van Nederland, het verbaasd dus niet dat de twee uitstapjes in het groen zijn.

Op dag 2 gingen we naar de natuurspeeltuin Het Klauterwoud. Een super mooi en tof domein vol leuke speelplekken. Een ongelooflijk paradijs voor buitenspelkinderen als die van ons. We brachten hier bijna een hele dag door. Kijk maar hoe tof allemaal:

 

   
Een hele dag vol vertier in gezonde buitenlucht gratis en voor niets. Dat noem ik een redelijke topdag! Het domein ligt op een tiental minuutjes rijden van De Vreemde Vogel. Tijdens de middag reden we even op en af naar het centrum (ook tiental minuutjes rijden) om te lunchen en daarna reden we gewoon weer terug. We waren nog niet helemaal uitgespeeld. Topdag, ik zei het al.

Op de laatste en warmste dag trokken we naar de krabbeplas. Een leuk zwemmeer met zandstrand en speeltuintje. Ideaal om onze waterbeesten even uit te laten. Alweer een hele namiddag gratis plezier, hoe cool is dat?!

      

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *