Life is Music? London Baby!

Yes baby!! Wanneer dit verschijnt ben ik onderweg naar LONDON BABY!

Mijn grote liefde, mijn lievelingsstad.
Om donderdag mijn beste concert ooit nog’s te herbeleven. Een optreden dat al enkele jaren op mijn bucketlist staat: Adèle in Londen! Maar dan nog’s extra cool, want het zijn de laatste van haar wereldtournee alvorens ze een paar jaar van haar zoontje wil gaan genieten. Het is haar gegund natuurlijk, maar toch blij dat ik haar nog één keertje live kan meepikken. Yeah baby!

En toch…In de huidige tijden vind ik het allemaal niet zo evident meer. Zo’n plezierreisjes. Wat als…? Ik mag er niet aan denken, ik wil het niet meemaken. Niemand natuurlijk. Maar shit, ik kan daar stress over hebben. Ik wil niet dat mijn kinderen moederloos moeten opgroeien omdat die moeder naar een optreden wou. Maar ik wil ook niet dat ik of mijn kinderen in angst moet opgroeien. En dus ga ik toch. Ik heb even getwijfeld, maar niet gaan is eigenlijk toch geen optie?

Music is life, life is music, toch?

En toch ga ik blij zijn als het achter de rug is en ik veilig en wel terug thuis ben. Duimen jullie mee?

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *