Filmtip: Cars 3

Het einde van het schooljaar is in zicht. De agenda’s puilen uit met openklasdag van ballet, optreden van de muziekles, een spreekbeurt op school (van mij!) over Australië,  een oudercontact hier, een tandartsafspraak daar. Ik loop van hot naar her en kan het overzicht amper bewaren. Zo ook dit weekend. Gelukkig stonden er vooral fijne dingen op het programma.

Zo mochten de meisjes en ik zaterdag naar de Belgische première van Cars 3 en man, man, wat was dat? Een gang vol Cars-geinspireerde spelletjes én een zal bomvol eten, snoep en drankjes. Samen met de Vlaamse stemmencast mochten we vervolgens kijken naar de film zelf. Hoewel ik in het begin dacht dat mijn meisjes weinig voeling zouden hebben met racende auto’s bleek al gauw dat ik het helemaal mis had. Ze zaten volledig mee in het verhaal en, vooral Ellis, leefde helemaal mee met het spannende einde. Wij kunnen deze nieuwe Pixar release alleen maar aanraden.Toen ze ook nog een goodie bag mee naar huis kregen, was het feest helemaal compleet. Dank u Disney voor de uitnodiging!!

  

1 comment

  1. Goh ziet er leuk uit! Daar moet ik eens naar toe met mijn 4-jarige. Die is grote fan en we zagen net op vakantie in Orlando een preview van de film en hij heeft mogen poseren bij Cruise. Glunderen dat die deed

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *