Zes! Mijn baby is zes!

Niet te geloven. Mijn coole, eigenzinnige, bijzondere Ellis, mijn kleine- en toch reusachtige- baby. Mijn tweede, grote geluk. Net geboren en toch al zes.

Het zijn woelige tijden. Met véél tranen (van haar én ons) en wanhoop.

Maar vandaag denken we daar even niet aan. Vandaag vieren we feest. Vanaf maandag gaan we verder in onze zoektocht naar hulp, hoop en verbetering. Maar nu vieren we alle leuke momenten, elke lachbui, elke deugnieterij.

Voor haar nieuwe levensjaar wens ik haar levensvreugde en fijne momenten. Dat ze de uitdaging mag vinden waar ze zo wanhopig naar snakt. En verder wat rust in de storm die te vaak door haar hoofd en lijf davert.

Mijn lieve Ellis: happy birthday!!!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *