Dag 3: Sydney Aquarium

Omdat onze uitstap naar de Melbourne zoo zo was meegevallen, hadden we ook hoge verwachtingen van het aquarium. Je leest er overal over dat het een echte must do is. En ja, het was wel tof, maar toch hadden we precies meer verwacht. Al komt dat natuurlijk ook omdat we de laatste jaren enorm verwend zijn op dit vlak. Het aquarium in Antwerpen is ook al cool, er is Pairi Daisa en zo wordt het natuurlijk nog moeilijk om erg origineel uit de hoek te komen. We zagen dus weinig waarvan we mega onder de indruk waren, maar we genoten wel van enkele speciale vissen. We zagen haaien en een super grappige zeekoe. De kinderen vonden het vooral cool om Nemo én Dory vrolijk te zien zwemmen.

Niet onmisbaar dus, maar al bij al toch een fijne uitstap. Fijne tip als je toch zou willen gaan: koop je tickets op voorhand online, dan bespaar je alvast enkele tientallen dollars. Wij kochten gewoon op de dag zelf online onze tickets via de Wifi van het hotel. Afprinten hoefde niet, we stuurden ze gewoon naar onze smartphone. Vijf minuten werk en veel geld bespaart, goeie deal toch?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *