#teamDeMol, u kijkt toch ook?

Hoera ende Hoezee…Vanaf morgen is het weer zo ver: nieuwe afleveringen van De Mol! Oh wat kijk ik er alweer naar uit!!! Elke maandagavond samen kijken met vrienden. Lekker eten afhalen en dan “shh shhh!! Het gaat beginnen.” En op het eind van de aflevering steevast op de verkeerde gokken. Vorig jaar was Gilles letterlijk de enige die ik nooit verdacht. Grmbl!

En dit jaar wordt het nog leuker. Want ook ex-Mol Gilles Van Bouwel is van de partij. Elke maandag kijkt hij samen met twee bekende vrienden naar de aflevering. Tijdens de reclameblokken bespreken ze live op Facebook wat ze gezien hebben, wat er verdacht was of hoe zij het zouden aanpakken. Ze bekijken de polls, de tweets en alles wat online leeft over De Mol. Nadien komt ook de afvaller van de dag langs.  Niet te missen dus, like dus snel de Facebook pagina van VIER en mis zo geen enkele speculatie of hint. Morgen kijkt hij met Joy Anna en Otto-Jan.

De Mol, morgen om 20u35, u kijkt toch ook???

1 comment

  1. Ik kijk zéker! Niet alleen omdat het De Mol is, maar ook omdat het in Zuid-Afrika gefilmd werd. Ik ben benieuwd hoeveel ik zal herkennen 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *