Onderweg naar Sydney met een stop in Jervis Bay

Sowieso was het plan om onze reis af te sluiten met enkele hotelovernachtingen om van daar uit Sydney te bezoeken. Een echte wereldstad waar we hoge verwachtingen van hadden. Ook al was het voor mij mijn tweede keer dat ik de stad zou bezoeken, ik keek er enorm naar uit! We wouden er zoveel doen en zien, dat we besloten om nog twee dagen vroeger naar Sydney door te rijden. We hadden ondertussen wel genoeg stranden gezien 😉

Onderweg naar Sydney maakten we nog een laatste stop op een wel héél idyllisch plekje: Jervis Bay. Een ongelooflijk prachtig strand dat het meest witte zand ter wereld zou hebben. Het was, alweer, bloedheet dus wij besloten enkele uurtjes op het strand door te brengen. Droom zelf maar even mee:

Daarna reden we naar één van de weinige campings in Sydney zelf: het Lane Cove River Tourist Park. Een plek in een prachtig natuurpark op een treinritje van Sydney centrum. Ideaal dus voor onze eerste dagen in Sydney.

Het verslag van Sydney, en dus het einde van onze reis, lees je volgende week! Samen met een verslag met enkele praktische tips.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *