Reisverslag Australië: Wairo Beach, het ultieme zomervakantie gevoel!

Toen we na Gillards Beach op zoek moesten naar een nieuw plekje, bleek dat we het rondtrekken allemaal een klein beetje beu begonnen te worden. We besloten dus een camping te zoeken waar we twee nachten zouden kunnen blijven. Het weer was super mooi en de temperaturen liepen hoog op. Alle plekken die we belden bleken echter volzet en pas na een vijfde telefoontje hadden we beet. We wisten niet echt wat te verwachten, maar groot was de opluchting toen we bij het binnenrijden op de camping een fantastisch zwembad mét waterspeeltuin zagen. Hier konden we wel even genieten van het zalige zomerweer.

Wario Beach tourist park is een echt vakantiepark, maar wel een héél leuk: een aantal kampeerplekken, maar vooral ook vakantiehuisjes, cottages en trekkershutten. Héél gezellig allemaal en dus ook: een fantastisch zwembad met allerlei features. De kinderen werden zot en eigenlijk genoten we allemaal van enkele dagen rust. Aan de andere kant van de camping was er ook een wandelpad naar het strand, maar daar geraakte ik alleen ‘s avonds voor mijn, ondertussen vaste avondritueel: een avondwandeling tijdens zonsondergang. I could so get used to this <3

 

Een aanrader voor wie op zoek is naar enkele dagen echt vakantie vieren!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *