Reisverslag Australië: Kia country Garden bed, ofte de plek die ik bijna wou kopen

De volgende dag was een beetje roadtrippen en kilometers maken. Gelukkig kwamen we onderweg een leuke speeltuin tegen waar we meteen ook middag eten aten. Het leuke aan Australië is dat al dit soort plekjes ook altijd een soort BBQ/grilplaat en picknicktafels ter beschikking hebben.

Daarna kwamen we op alweer een stukje paradijs op aarde. We wisten op voorhand niet goed wat te verwachten, want het ging om een B&B die ook een grasvlakte ter beschikking had waarop je kon kamperen. Mijn fantasie sloeg even op hol toen bleek dat deze plek te koop stond. Stel je voor? Een gigantisch stuk land, een prachtig landhuis én….achteraan het grasveld een prachtige, zalige rivier. Gewoon voor jezelf en af en toe een visser.

Wij kozen een plekje vlakbij de rivier en genoten van de omgeving. Na een tijdje kregen we gezelschap van een super mooie hond die heel graag wou spelen. Uren deden we van apporteren. Hij en wij kregen er niet genoeg van. Zalig, zo’n huisdier voor heel even

Daarna was het nog’s tijd voor huiswerk, want ook dat hoort er bij als je reist met kinderen tijdens het schooljaar. Gelukkig is Jools enorm plichtbewust en maakte ze er zelden problemen van.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *