Home Sweet Home (+ tip voor coole nieuwe HBO serie!)

Voila, het is gepasseerd: wij zitten chill & relaxt (en jetlagged) in onze eigen zetel thuis.

De terugreis ging bijzonder vlot: geen vertragingen, geen stress, slapende kindjes en dankzij enkele dutjes hier en daar voor onszelf ging de tijd redelijk vlot voorbij. Grote opluchting dus, want door de vervelende heenreis zagen we er toch wat tegenop.

Ik keek een drietal films én ontdekte een nieuwe HBO topserie. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een nieuwe verslaving, check dan “Divorce“, de grote terugkeer van Sarah Jessica Parker en HBO. Dat die twee een gouden topcombinatie zijn, weten we allemaal natuurlijk al dankzij Sex and the City. In deze serie speelt ze Frances, een vrouw die na een feestje met dramatische wending plots grote twijfels krijgt over haar eigen leven én huwelijk. Ze neemt een impulsieve beslissing, met grote gevolgen en dan gaat de bal aan het rollen. De personages zijn interessant, de dialogen grappig en het scenario bevat de nodige verrassingen. Sarah Jessica Parker is Carrie gewijs piek fijn uitgedost (en dus leuk om naar te kijken). Ik was meteen grote fan en kan niet wachten op de volgende afleveringen. De serie is momenteel bezig aan de tiende aflevering van Seizoen 1, dus ik heb nog geen idee of de afleveringen hier al vlot te vinden zullen zijn. Maar in ieder geval: keep an eye out for it!

Wij gaan hier verder met het uitpakken van onze zakken en proberen ons ritme tien uur terug te brengen tot normale Belgische tijd. Vannacht sliep ik alvast van 20u tot 5u, dus ik heb goede hoop dat we snel op schema zullen zitten. En zelfs de kou viel tot nu toe precies nog mee. Daarnaast probeer ik zo snel mogelijk verslag uit te brengen van de coolste dingen die wij deden, mét bijhorende foto’s deze keer. Stay tuned dus voor meer Australische vibes!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *