Oudejaarsdag

Geen vuurwerk in Sydney voor ons. Hoewel het wel op mijn oudejaars Bucket list staat, was het, met kleine kinderen toch niet echt practisch haalbaar. En ook kwa planning en timing kwam het helemaal niet uit.

En dus werden we wakker in Wilsons promontory park. Na een moeilijke start werden we plots toch helemaal verliefd op dit prachtige natuurpark en boekten nog een nachtje bij. Onze vierde dag hier dus.

We begonnen met pannenkoeken en daarna maakten we een wandeling met prachtige Costal views. De klim was voor de meisjes weer iets te pittig, maar we werden beloond met een prachtige uitkijk plek om te picknicken.


Daarna Chillden we even in de mobilhome en aten fish en ships. Die smaakte nog nooit zo lekker! Met vier vorkjes in een bakje prikken. In de namiddag trokken we naar squeaky beach. Alweer een prachtig strand, woeste zee met gigantische golven en prachtige rotsen. We krijgen er niet genoeg van. Omdat het oudejaarsdag is aten we chips en cola op het strand (feest!).

Terug aan de mobilhome vonden we eindelijk goeie bomen voor onze hangmat. Zalig genieten dus!


Meer moest het niet zijn (al had het wel wat warmer gemogen. 20 graden voelt echt koud aan nu)

Happy new year y’all!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *