Een vakantiedagje op vakantie in St Kilda

Hier zijn we dan, back on mainland Australiƫ. Het voelt een beetje alsof we even onze weg terug moeten zoeken, na onze geweldige tijd in Tasmaniƫ. We hebben nog steeds geen echt plan, alleen wat vage ideeen en een datum waarop we in Sydney moeten zijn om de mobilhome in te dienen.

Vanmorgen was het heel raar weer, hier in Melbourne. Richting 37 graden, in combinatie met grijs weer en sterke (warme) wind en af en toe wat regendruppels. We waren allemaal wat moe van ons redelijk hoge reisritme in Tassie en het warme, duffe weer zorgde dat we na familiaal overleg kozen voor een chill dagje. We begonnen de dag met een uitstapje naar St Kilda, een coole, hippe voorstad van Melbourne met een tof strand. Er zijn veel food winkeltjes en gebakswinkeltjes, hippe bars en een Luna park, een kermis met reuzerad en  draaimolens (wel duur dus wij gingen alleen de imposante ingang bekijken om daarna een duik in zee te nemen)

Rond de middag reden we een uurtje naar onze volgende camping. Op dit moment begon de zon volop te schijnen en brachten we een namiddag aan het zwembad door.

Vakantie op onze vakantie. Het leven kan soms simpel zijn. <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *