Still alive

Ja, ja, wij leven nog!

Momenteel zitten we terug in Devonport voor onze laatste avond in Tasmanië. Morgen neemt de boot ons weer mee richting vasteland. Met spijt (ik zou hier gerust een paar maand kunnen doorbrengen), maar ook met excitement, want onze trip is nog niet over. Er wachten ons zeker nog enkele fijne momenten.

Aangezien ons wifi bereik hier zeer beperkt is, kan ik amper foto’s opladen en dat is zonde gezien de pracht van de foto’s. Daarom heb ik besloten om eens terug in België  een overzichtje te maken van onze dagen hier. Met prachtige foto’s… want echt waar: Tasmanië is denk ik de mooiste plek waar ik ooit was en waarschijnlijk zelfs ooit zal zijn.

Maar dus: alles goed hier! We genoten van een hete kerst (kerstdag was onze warmst dag tot hier toe zelfs) op een prachtige plek! 

To be continued…en voor nu: geniet van de feestdagen allemaal !!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *