Tasmanie

Wow! Meer kan ik bijna niet kwijt! Tasmanië is alles en nog zoveel meer dan we hoopten en droomden.

Prachtig, mooier, mooist.

Zalige stranden, verlaten plekjes, prachtige natuur… we wanen ons in het paradijs!

We slapen hier in nationale parken  te midden van de natuur en vlakbij onze privé strandjes. Zalige ervaring! Geen wifi, geen bereik, geen douche. Vandaag moesten we wel naar een vakantiepark want we zitten door ons proper ondergoed en zien zwarter dan zwarte piet. Tijd op even te wassen en plassen dus.

Vanmorgen kregen we tijdens het ontbijt gezelschap van een Walibi met baby in de buidel en gisteren zagen we een wombat met baby, op minder dan een halve meter. 

Ik krijg al spijt dat we hier maar een dikke week zijn. Tasmanië heeft ons hart gestolen. Hierbij alvast een zeer kleine selectie, voor zover de beperkte wifi het toelaat… een dag per dag verslag volgt later nog.


1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *