Must Do in Australië: Melbourne Zoo

Als ge ooit naar Australië komt, dan is er één ding dat ge zéker moet doen. Ook al denkt ge dat het niets voor u is, of enkel leuk voor de kinderen, namelijk: naar een zoo gaan. Want daar kunnen ze hier écht wel iets van.  Denk Pari Dasia maar nog 5 keer cooler, schoner en toffer. Prachtige verblijfplaatsen voor de dieren, super toffe dieren, leerrijke maar vooral toffe toonmomenten, etc… Wij gingen gisteren een dagje naar Melbourne zoo en genoten super hard. We zagen de coolste dieren die de bangelijkste dingen deden: de Tasmanian Devil, een stokoude gigant turtle, waar ik zo’n 13 jaar geleden ook al een intens moment mee beleefde, een leeuw die super grappig deed, een mega cute Wombat en nog zo veel meer. Net als ik, 13 jaar geleden, waren we allemaal razend enthousiast over de fantastische vlindertuin, waar je prachtige exemplaren kan bewonderen terwijl ze gewoon op je hand, hoofd en schouders komen zitten. Zalig gewoon!

img_9632 img_9637

img_9611 img_9572 img_3577

2 comments

  1. De vlindertuin…. hmmm….
    Het is in this very Melbourne vlindertuin dat ze me molenwiekend naar buiten hebben moeten sleuren. Kwestie van geen vlinders dood te meppen in mijn blinde paniek. Mijn broer, die samen met me door Oz reisde, schaamde zich dood.
    Ik heb namelijk daar “ontdekt” dat ik helemaal tureluurs en knetterpanisch word als er vlinders (of vogels, zwermen vliegen of muggen, anything with wings blijkbaar) rond mijn hoofd fladderen. Ze waren met teveel en ze kwamen veel te dicht. Mijn hartslag gaat nog de hoogte in als ik er aan terugdenk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *