Eerste kennismaking met Tasmanië 

Na een slordige negen uur op de boot kwamen we eindelijk aan! De tocht was, na een moeilijke start waarbij we een spiegel van een andere auto hadden geraakt, bijzonder vlot verlopen. Ondanks de beruchte zeestraat die we over moesten konden we allen zeezieke ik blijven en dankzij de wifi, tv en binnenspeeltuin aan noord vlogen de uren voorbij.

Omdat we pas s avonds zouden aankomen, hadden we gisteren al onze eerste overnachting geregeld: een ensuite plekje (parkeerplaats met klein huisje met wc, lavabo en douche erbij) in een Discovery park vlakbij de Ferry.

Wat een zalig plekje meteen: vlakbij het water, een prachtig plekje om even uit te waaien na een dag stilzitten en rondhangen.

Het is al meteen duidelijk: ik hou van dit eiland!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *